Útmutató a honlaphoz

Új honlapunkhoz szeretnénk ezzel a cikkel útmutatást biztosítani, így a következőkben azt ismertetjük, melyik menüpont alatt mivel találkozhatnak az ide látogatók.

Rólunk
Elsőként egy rövid ismertetőt nyújtunk arra vonatkozóan, miért is hoztuk létre az SZTE Greennovation Centert, mi a központ elsődleges célja, megismertetjük víziónkat és missziónkat, valamint működésünk alapvető kereteit. 

Hírek és események
E menüpont alatt lesznek megtalálhatók az SZTE Greennovation Centerhez kapcsolódó hírek, valamint a Központ által szervezett, illetve kutatói által látogatott rendezvények.  

Kutatócsoportok
A Központhoz tartozó kutatócsoportokat mutatjuk be ezen az oldalon, információt biztosítva vezetőikről, tagjaikról, fő kutatási irányaikról, legfontosabb tudományos eredményeikről, valamint publikációikról. 

Kutatási projektek
Itt fogjuk ismertetni az SZTE Greennovation Centerhez tartozó kutatási projektjeinket. Bemutatjuk, milyen problémára, kihívásra kíván választ adni az adott projekt, mik a célkitűzései, legfontosabb tevékenységei, mik a várható eredmények és TRL szint, kik a projekt partnerek, illetve hogy melyek a kutatás folytatásának várható irányai, milyen kooperációs lehetőségek rajzolódnak ki. 

Álláslehetőségek
Ezen menüpont alatt tájékozódhatnak arról az érdeklődők, hogy aktuálisan milyen szabad pozíciók vannak az SZTE Greennovation Centerben, melyekre várjuk a jelentkezéseket.

Kapcsolat
Végül, de nem utolsó sorban az SZTE Greennovation Center fő kutatóinak elérhetőségét ismertetjük. Továbbá támpontot nyújtunk arra vonatkozóan, hogy felmerülő kérdések esetén kihez lehet fordulni.